Bananiniai sūrio pyragaičiai

Ingredientai
Migdoliniams trupiniams reikės:
100 g cukraus
100 g šalto sviesto
Pagrindui reikės:
200 g iškeptų migdolinių trupinių
50 g sviesto
Bananiniam sūrio kremui reikės:
100 g cukraus
2 kiaušinių
1 gerai prinokusio banano
60 g grietinės
Grietinėlės kremui reikės:
30 g cukraus
- 1Visus trupiniams skirtus ingredientus išmaišyti iki trupinių konsistencijos. Gali likti ir didesni trupiniai. Juos kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
- 2Iškepusius ir atvėsusius trupinius susmulkinti ir sumaišyti su lydytu sviestu. Šią masę dėti į keksiukų formeles, kaip pagrindą pyragėliams.
- 3Kremui skirtus ingredientus sudėti į plakiklio katiliuką ir plakti, kol masė taps vientisa. Gautą kremą išpilstyti į keksiukų formeles ant trupinių pagrindo.
- 4Kepti iki 120°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Iškepusius sūrio pyragaičius atvėsinti.
- 5Pyragaičius dekoruoti plakta grietinėle ir uogomis.