Aluje troškinti vištienos sparnelių peteliai

Ingredientai
Jums reikės:
500 g vištienos sparnelių petelių
1 skiltelės česnako
1,50 stiklinės alaus
Vištienos prieskonių
Druskos
Pipirų
- 1Įkaitintame aliejuje apkepinti česnako skiltelę ir sudėti vištieną.
- 2Gerai apskrudinti ir užpilti alaus, kad pilnai apsemtų mėsą. Uždengti ir, kai alus užvirs, suberti vištienos prieskonius, įberti druskos bei pipirų pagal skonį. Troškinti neuždengtą apie 30 minučių.
- 3Pasūdytame vandenyje išvirti ryžius. Mėsą ištraukti iš padažo ir pastatyti šiltai. Į troškintuvą su padažu suversti nukoštus ryžius, gerai išmaišyti ir patroškinti 5 minutes. Ryžius patiekti kartu su vištiena.
- 4Skanaus!