I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Akcija!

Šokoladinės tartaletės (14 vnt.)

Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo tartaletės yra gaminamos iš aukščiausios kokybės ingredientų. Sudėtyje naudojamas sviestas, kakava, kokybiški gamybos metodai garantuoja gerą skonį, kvapą, spalvą bei konsistenciją. Tartaletes galima patiekti su daugybe skirtingų skonių įdarų, paisant laikymo salygų jos ilgą laiką išlieka traškios. Tartalečių vidus yra padengtas plonu saldžiu sluoksniu, todėl į jas ne taip greitai susigeria įdaro drėgmė. Tartaletės yra iškeptos, todėl jas galima naudoti kai tik atšildote. Puikiai tinka šventiniams desertams bei užkandžiams ar netikėtai užsukus svečiams. Laikomos šaldiklyje tartaletės išlieka šviežios apie 1 metus.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (glitimas), sviestas (pienas), cukrus, kiaušiniai, kakavos milteliai, druska. Glaistas: cukrus, kakavos milteliai, gliukozės sirupas, augalinis aliejus (palmių aliejus, kokosų aliejus, palmių branduolių aliejus), emulsiklis: sojos lecitinas (E322), natūralus vanilės ekstraktas.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 2084 KJ / 498 Kcal

Iš viso riebalų 24.4 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12.1 g

Iš viso angliavandenių 59 g

Iš kurių cukrus 14.9 g

Iš viso baltymų 7.6 g

Druska 0.12 g

Tartaletės išmatavimai: 37 x 100 x 18 mm

Kiekis: padėklas su 14 vnt. tartalečių.

Laikymo sąlygos: laikyti -18± 2⁰C temperatūroje, atidarytą pakuotę laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienų.

Kilmės šalis: Prancūzija.

Original price was: 16,99 €.Current price is: 13,99 €.

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis