Neturime
Pranešti kai gausime prekę
Raudonųjų svogūnų pagardas su balzaminiu actu RED ONION SAUCE WITH BALSAMIC (190 g)
Kvapnus saldžiarūgštis padažas gaminamas iš raudonųjų svogūnų ir Modenos balzaminio acto. Puikiai tinka prie šaltų mėsos užkandžių, sūrių, ypač su pecorino. Taip pat derinama prie grilyje keptos ir virtos mėsos.
Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai (68%); cukrus; Modenos balzaminis actas (12%); vanduo; ryžių krakmolas; druska; antioksidantas: askorbo rūgštis; konservantas:sieros deoksidas (kaip likutis). Be glitimo.
Energinė vertė 368 kJ/87 kcal
Iš viso riebalų 0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Iš viso angliavandenių 20 g
Iš kurių cukrus 19 g
Baltymai 0,8 g
Druska 0,38 g
Kiekis: 190 g
Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, atokiai nuo šviesos.
Kilmės šalis: Italija
4,99 €
Maistinė vertė
- Energinė vertė:
- Iš viso angliavandenių:
- Iš viso riebalų:
- Svoris: